10 snelle en simpele tips om je figuur goed uit te laten komen

Kleding is zoveel meer dan gewoon iets om ons lichaam te bedekken! Het is een manier waarop we uitdrukken wie we zijn. Er zijn verschillende manieren om met dat wat je draagt te rocken. Hieronder een paar manieren.1. ZELFVERTROUWEN
head-up-gift-avenueZelfvertrouwen is altijd aantrekkelijk en als je zeker bent van wat je draagt dan vinden anderen het sowieso mooi. Kies dus een outfit uit waarvan je weet dat het je zelfvertrouwen naar boven haalt en paradeer met stijl 😉

2. PROBEER EENS EEN DONKERE ONDERKANT EN LICHTE BOVENKANT
wit-zwart-gift-avenueEen donkere broek of rok gecombineerd met een lichte trui, blouse of shirt is altijd een power combo. De donkere kleur aan de onderkant zorgt ervoor dat het oog naar de lichte kleur wordt getrokken en camoufleert de gebieden waarmee je misschien niet zo happy bent.

3. ACCENT OP JE TAILLE
taille-gift-avenueEen geweldige manier om je rondingen te omarmen is door een riem om je taille te doen. Gooi een riem over een jurk of draag hem met je favoriete high waist jeans. Rock what your mama gave you!
4. MAXI JURK
maxi-dress-gift-avenueEen maxi jurk kan je het hele jaar door dragen en is een universeel flaterend model! En ze zijn ook nog eens super comfortabel. Kies je favoriete stijl en kleur en maak het je eigen.

5. HAKJE
heels-gift-avenueEen klein beetje hoogte toevoegen aan je outfit zorgt ervoor dat alles net even wat beter geaccentueerd wordt. Een bootie, sleehak of pump, een hak zorgt ervoor dat zelfs een casual outfit er cool uitziet.

6. WIJDE TOP STRAKKE BROEK
wijde-trui-gift-avenueEen leuke wijde top of trui over een effen of geprinte legging is een match made in heaven! Heerlijke combi voor de herfst en winter met een paar stoere boots eronder.
7. WIKKELJURK
wikkel-jurk-gift-avenueNet als een maxi jurk is een wikkeljurk ook geschikt voor elk figuur! Het is een stijlvolle klassieke keuze die je ook helemaal naar je eigen stijl kunt ‘pimpen’.

8. OMARM STREEPJES
streepjes-gift-avenueDenk je dat strepen je breder maken? Nee hoor, gestreepte patronen (op de juiste manier gedragen) kunnen juist een afleiding zijn voor ‘probleem gebieden’. Gestreepte shirts, jurkjes het is eigenlijk een klassiek ding geworden dat altijd gedragen kan worden.

9. BIJ TWIJFEL BLIJF BIJ DE KLASSIEKERS
lbd-gift-avenueSoms kan juist niet meedoen met de trends een grotere statement maken dan alles maar dragen wat in de mode is. Een eenvoudig wit shirt, een little black dress, een mooie blazer zijn slechts enkele van die klassiekers die altijd vleiend zijn. Dus wil je iets wat makkelijk te stijlen is, maar toch mooi is, dan moet je niet verder zoeken dat deze basics.

10. HOU VAN JE LICHAAM
quote-gift-avenueOp het einde is de enige persoon die bepaalt of iets je leuk staat jijzelf! Als je van jezelf èn je lichaam houdt, dan zal alles wat je draagt een statement maken. Als je zelfvertrouwen uitstraalt, toon je jouw ware schoonheid zowel van binnen als van buiten.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

test