Onze bloggers:

 

Evelyn

De hoofdredactrice van Gift Avenue: Evelyn. Ze houdt van shoppen, laat haar nagels om de 4 weken lakken, draagt altijd high heels en heeft een zwak voor dieren. Deze powervrouw is een van de wekelijkse bloggers en schrijft editorials over iets wat haar is opgevallen of bijzonder heeft bezig gehouden.

Marieke

Ze is sinds het begin betrokken geweest bij Gift Avenue en heeft een grote passie voor shoppen. Ze is een van onze bloggers en schrijft graag over fashion, beauty en events!

Ria

Ze is sinds het begin als een van de bloggers betrokken geweest bij Gift Avenue en schrijft de leukste nieuwtjes.

Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een van de vaste bloggers in het Gift Avenue team.

Mirre

Mirre is twintig jaar en studeert International Event Entertainment Music Studies (IEMES) in Tilburg. Ze is gek op schrijven, vormgeven en fashion. Ze vindt het dan ook super leuk om deze passies te combineren op haar blog:fluentinstyle.nl

Maartje

Bij Apprenza cosmedisch instituut willen we van elke man en vrouw het mooiste en beste uit de huid halen. Een gezonde levensstijl promoten waarbij huidverbetering, verjonging, service, professionaliteit, kwaliteit en resultaat voorop staan. We willen onze klanten van binnenuit verrijken en een ultiem geluksgevoel bezorgen waarbij hun eigenwaarde wordt vergroot en het belang van verzorging leidend is. Maartje is ook te volgen via haar website, youtube, en google+

Carian

Carian is een style-enthousiast en reisliefhebber die zich van jongs af aan bezig houdt met alles wat te maken heeft met fashion, beauty en lifestyle. Ze vindt het geweldig om verschillende stijlen met elkaar te combineren en ze gelooft er heilig in dat mensen veel beter in hun vel zitten wanneer kleding, beauty, gezondheid en zelfs het interieur op en top in orde is. Ze vindt inspiratie door zoveel dingen.. via tijdschriften, blogs, films en series, en zelfs op straat. Naast haar fulltime baan op de Marketing & Communicatieafdeling bij FoxScreen Bioscoopreclame, is het schrijven van blogs over allerlei onderwerpen haar creatieve outlet.