Bezorgen & Betalen

gratis bezorging

Informatie over de gratis bezorging

Gift Avenue biedt een gratis bezorging binnen Nederland aan voor alle producten uit de webshop.

Levering

De levering bij je thuis wordt verzorgd door TNT Post. We streven er naar om bestellingen voor 15.00 uur op maandag t/m vrijdag dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst zullen op maandag worden verzonden. Op feestdagen worden er geen bestellingen verzonden.

Betaalmogelijkheden

Je hebt de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (geen extra kosten)
  • Rembours (kosten zijn € 17,45 per bestelling)
  • Vooraf overmaken per bankrekening (geen extra kosten)
  • Creditcard (kosten zijn € 2,00 per bestelling)

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaalt. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop jouw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Informatie over betalen

IDEAL

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Rembours

Wij laten onze goederen door PostNL verzenden. Als je hebt gekozen voor betaling onder rembours, kun je je bestelling contant betalen of pinnen met je bankpas. Indien je niet thuis bent kun je met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours (€ 17,45) worden weergegeven in de winkelwagen.

Vooruitbetaling per bank

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun jij aangeven dat je betaalt door middel van vooruitbetaling per bank. Wanneer de betaling ontvangen is worden de producten verzonden.

Creditcard

Betaling middels creditcard (Mastercard/VISA) is ook mogelijk. De kosten voor betaling met creditcard bedragen € 2,00 per bestelling.