Wat zegt de vorm van je nagels over jou 😉

Mensen houden ervan om onze te proberen onze persoonlijkheid te achterhalen door te kijken naar ons gedrag maar ook onze fysieke kenmerken. Bijvoorbeeld je kledingstijl, of je haar. Natuurlijk zegt dat niet hoe je echt bent, maar soms klopt het toch wel een beetje. Zullen we het eens proberen met de vorm van je nagels?!

LANG
lange-nagels-Gift-AvenueZijn je nagels langer dan gemiddeld, dan betekend het dat je er flink wat zorg en aandacht aan besteed om ze zo lang te krijgen! Mensen met lange (natuurlijke) nagels zijn attent, en over het algemeen respectvol naar andere mensen.

KORT
korte-nagels-Gift-AvenueKorte nagels suggereren dat je een nuchter ‘doe maar gewoon` persoon bent. Je neemt niet zomaar alle onzin aan van mensen. Hoe korter je nagels hoe scherper je gevoel voor humor 😉

ROND
ronde-nagels-Gift-AvenueMensen met schattige ronde nagels hebben de neiging om lekker ontspannen te zijn. Je neemt het leven zoals het komt en geniet ervan. Deze vorm suggereert dat je je wel wil inspannen maar nog ook geniet van functionaliteit en bruikbaarheid.

EIVORM
ovale-nagels-Gift-AvenueLangere ovale/eivormige nagels geven aan dat je een sociaal persoon bent. Je bent in staat om met iedereen een praatje te maken, en mensen zijn over het algemeen dol op je. Deze nagels wijzen erop dat je de boel goed voor elkaar hebt.

BIJTEN
nagelbijten-Gift-AvenueGeen verrassing, maar mensen die serieus op hun nagels bijten zijn waarschijnlijk de iets nerveuzere typjes. Het geeft je een vorm van ontspanning wanneer je dit doet en een kleine vorm van controle.

DRIEHOEK
driehoekige-nagels-Gift-AvenueDriehoekige nagels zijn vaak erg opvallend. Daarom wijzen ze ook op een persoon die extravert is en soms flamboyant! Maar graven we een beetje dieper dan kunnen die extravagante nagels ook een stukje onzekerheid verbergen op andere gebieden van hun persoonlijkheid.

AMANDEL
amandel-nagels-Gift-AvenueMensen die van deze vorm houden zijn vaak leuk om mee om te gaan en houden ervan om het middelpunt van de aandacht te zijn. Maar aan de andere kant zijn ze zeker ook een zeer loyale en trouwe vriend.

ZWAARD
zwaard-vorm-Gift-AvenueZoals de naam doet vermoeden wil je een vrouw met zwaard vormige nagels niet in het harnas jagen. Deze persoon is niet bang om grenzen te verleggen en trekt zich weinig aan wat andere mensen over hen zeggen.

Nou ik ben benieuwd…herken jij je eigen hierin of is het klinkklare onzin 🙂

-X- Mariëlle

 

BEKIJK OOK:

test