Kaleidoscope: Cuticle Defender

27 mei konden jullie in het artikel lezen dat ik een contest had gewonnen op instagram. Toen ik mijn prijs thuis gestuurd kreeg was ik ontzettend blij. Waarom? Omdat ik wist dat er een Cuticle Defender bij zat. Je hebt er vast en zeker wel al over gehoord en voorbij zien komen bij andere nagellak bloggers. Zo niet, blijf dan vooral doorlezen want vandaag vertel ik je er over, en waarom het zo een ‘hype’ is.

Cuticle Defender
Als ik een gradient nailart maak of een watermarble of wat voor een nailart dan ook, het schoonmaken van de nagelriemen kijk ik altijd tegen op. Tuurlijk kan je het afplakken met tape, maar het knippen en plakken van de tape is naar mijn mening net zoveel werk als wanneer je het schoon maakt met remover en een watje. Dit laatste is nu verleden tijd voor mij.

Cuticle Defender:
Dit breng je aan langs je nagels en laat het drogen. Dit duurt een paar seconden, dus je kan snel doorwerken. Dan maak je gewoon je nailart zoals je dat altijd doet.

Cuticle Defender

Cuticle Defender
Nu komt het leukste gedeelte, je pakt een pincet en trekt zo de Cuticle Defender van je vinger af, en neemt de nagellak die erop is gekomen mee. Hoe ideaal is dit! Dit scheelt enorm veel schoonmaak werk.

Cuticle Defender
Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de watermarble, maar deze techniek zorgt wel voor het meeste schoonmaak werk. Nu is het door middel van deze Cuticle Defender zo gedaan.
De substantie van dit fijne goedje, is eigenlijk vergelijkbaar met gewone nagellak. Het aanbrengen gaat dan ook erg makkelijk, net als het verwijderen.

Cuticle Defender
Kaleidoscope Cuticle Defender is verkrijgbaar bij Nailpaintlove en kost 7,50. Ik vind dit echt een prima prijs, en ik kan het je zeker aanraden.

Nailart

 

BEKIJK OOK:

test