Wil jij passie uitstralen? Dit zit natuurlijk voor het grootste deel in jezelf, maar een make-up die dit ondersteunt kan echt wel helpen. Je voelt je dan immers nog mooier en zelfverzekerder. Ik heb wel een bepaald idee in mijn hoofd van wat een vrouw met passie kan uitstralen. Ik wil jullie eerst even wat mooie beelden laten zien en zal daarna toelichten hoe jezelf de passie naar boven kunt halen met make-up:

Gift_Avenue_red_lipsGift_Avenue_gold_hair

Passie is dus echt iets wat je uitstraalt dat zie je ook gelijk op de zwart-wit foto. Die straalt vuur uit puur en alleen door de ogen! Dus gaan we daar ook zeker het accent op leggen.
Smokey eyes is wel een look die heel goed hierbij past. Hieronder zie je hoe je makkelijk een smokey-eye kunt aanbrengen. Dit kan in principe met elke kleur oogschaduw. Het gaat erom dat je met wat donkerdere kleuren in de buitenste ooghoek werkt en dan naar lichter gaat. En blenden (vervagen) heel goed blenden!!!!

Gift_Avenue_smokey_eyes

Normaal gesproken zou je nu de rest van je make-up rustig (moeten) houden. Maar hé we willen passie en wat hoort er nu bij passie??? Natuurlijk..RED LIPS! Vindt je dat té heftig dan kun je of alleen voor de smokey-eye gaan of alleen voor de rode lipstick. Met dan alleen een subtiele eyeliner voor je ogen (we moeten natuurlijk wel een mysterieuze blik creëren hé).

En dan je haar! Laat dit wild, krullend of met een mooie slag om je gezicht vallen..sexy hair it is:

Gift_Avenue_hairGift_Avenue_blond_hair

Succes met je look maak hem met passie dan straal je dat zeker uit!

-X- MissMari

test