Jouw eigen vitamine E crème maken is super makkelijk

Vitamine E is ontzettend fijn voor jouw velletje 😉 het kalmeert en hydrateert jouw huid en is ook ideaal voor de onrustige huid. In plaats van bakken met geld uit te geven aan dure crèmes, kan je die ook heel makkelijk zelf maken. Het is het echt waard en het resultaat is geweldig. Deze crème is het meest geschikt om ’s nachts te gebruiken, maar kan ook prima overdag gebruikt worden om jouw uitgedroogde huid een boost te geven. Er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in zoals kokosolie. Vitamine E staat bekend om zijn ongelooflijke anti-aging eigenschappen en kokosolie hydrateert jouw huid en vult fijne lijntjes op.

capsules-Gift-Avenue

WAT HEB JE NODIG

  • 3 eetlepels cacao boter (natuurwinkel)
  • 4 eetlepels kokosolie (rauwe kokosolie)
  • 1 theelepel vitamine E olie (gewoon een vitamine E capsule doorprikken dan heb je ook nog eens een lekker geconcentreerde vorm)
  • 4 druppels van jouw favoriete essentiële olie (lavendel, roos etc.)

MIXEN
Smelt de cacao boter en kokosolie in de magnetron of au bain marie. Roer goed door totdat het samengesmolten is. Laat het een beetje afkoelen, roer er daarna de vitamine E en essentiële olie doorheen. Dek het af en laat het ongeveer een half uur in de koelkast staan. Neem het uit de koelkast en klop het mengsel goed door totdat het weer zacht en lobbig is. Doe het in een schoon potje en het is klaar voor gebruik.

gezicht-Gift-Avenue

HOE GEBRUIK JE HET
Breng voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid aan op jouw gezicht. Concentreer je op de rimpelgevoelige gebieden zoals rondom jouw ogen, mond en nek. Laat het de hele nacht zijn werk doen en je wordt wakker met een heerlijk gehydrateerde huid!

Ga jij het proberen? Zelf smeer ik eens in de zoveel tijd de inhoud van een vitamine E capsule op mijn huid, dat is best plakkerig en stroef dus deze oplossing lijkt mij ideaal.

-X- Mariëlle

test