6 rare manieren om je wenkbrauwen perfect in model te krijgen.. en ze werken nog ook!
De ‘standaard’ manieren om perfecte wenkbrauwen te krijgen zijn bij (vrijwel) iedereen wel bekend. Wenkbrauwpotloodjes, wenkbrauwgel, kammetjes.. je kent het wel! Maar er is een aantal verassende producten die je kunnen helpen om killer wenkies te krijgen zonder dat je er geld voor moet neertellen èn je hoeft er het huis niet voor uit! Kijk maar eens mee.

1. GEBRUIK EEN LEPEL OM EEN BOOG TE MAKEN EN/OF JE WENKBRAUWEN IN TE VULLEN
lepel-gift-avenueDit is waarschijnlijk de makkelijkste ‘hack’ die je kunt vinden. Plaats de boog van de lepel direct onder de boog van je wenkbrauw. Ga langs de rand van de lepel met een potloodje of poeder om zo je wenkbrauwen een strakke lijn te geven.. serieus makkelijker kan het niet.

2. GEEF VORM AAN JE WENKBRAUWEN EN VUL ZE IN MET EEN VORK
vork-gift-avenueVoel je de lepel niet?! Ook ander keukengerei zal je helpen. Een vork bijvoorbeeld. Deze kan je helpen om te beslissen waar je je wenkbrauwen gaat invullen.. vooraan, midden of het einde. Heb je eenmaal de lijnen gezet dan kun je met de vork ook nog je wenkbrauwen invullen door de opening precies te zetten op dat stuk.

3. JE WENKBRAUWEN OP HUN PLEK MET EEN STUK ZEEP
zeep-gift-avenueDit werkt fantastisch! Raar maar waar.. de wasachtige substantie van zeep leent zich perfect om je wenkbrauwen op hun plek te houden. Dompel simpelweg een wenkbrauwborsteltje in water en wrijf het dan over een stuk zeep totdat het bedekt is, kam je wenkbrauwen in model et voilà.. ze blijven de hele dag goed zitten!
4. CASTOR OLIE OM JE WENKBRAUWEN TE LATEN GROEIEN
castor-olie-gift-avenueHoewel je dit misschien niet wist, is Castor olie een van de beste producten om je haargroei te stimuleren. Breng het product met een wenkbrauwborsteltje aan op je wenkbrauwen voordat je gaat slapen. Binnen een paar weken zie je al resultaat! Uiteraard kun je dit ook voor je haar en wimpers gebruiken. Castor olie kun je bij diverse natuurwinkels kopen.

5. WENKBRAUW PRODUCTEN WERKEN BETER MET WATER
water-gift-avenueWil je het beste halen uit je wenkbrauw producten? Dat kan door er simpelweg water bij te gebruiken! Voordat je een wenkbrauw vuller gaat gebruiken kun je je borstel eerst even nat maken. Hierdoor pakt je borstel meer pigment op van het product en blijft het beter zitten. Borstel nu met een speciaal borstel alles uit om het zachter te maken.

6. KIESPIJN MEDICIJN OM EPILEREN MINDER PIJNLIJK TE MAKEN
kiespijn-gift-avenueYup je leest het goed. Een beetje medicatie die je gebruikt bij kiespijn, of van die gel voor baby’s wanneer ze tandjes krijgen doet wonderen. Smeer het over het gebied waar je gaat epileren, het wordt dan kortstondig verdoofd dus voel je minder van het plukken! Uiteraard na het epileren even het product verwijderen met een nat washandje.

Tot slot, bekijk deze video maar eens, hierin worden een paar van deze hacks voorgedaan!

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

test