Kies hier je sterrenbeeld om je VIP maandhoroscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


Ram

Je bent jarig tussen 22 maart en 20 april.

De heerser van Ram – Mars – is in het huis van relaties, dus het is duidelijk wat de prioriteiten zijn voor november 2017. Jouw betere helft, zaken van het hart, en alles wat verband houdt met het feit dat je een koppel bent, motiveert je en daagt je uit.

Het feit dat Mars door je huis van relaties gaat, suggereert dat jij diegene bent die voor of met je betere helft dingen onderneemt; dat je het initiatief neemt en streeft om dingen op het gewenste pad te zetten. En het is zeer waarschijnlijk dat je hierin slaagt, want tussen Venus (planeet van de liefde en tevens Ram’s heerser van het huis van relaties) en Mars, is er nu een speciale verbinding die in jouw voordeel is.

De Mars doorgang kan ook duiden op een prestatie met betrekking tot geld, goederen of gezamenlijke overnames.

Loopbaan en Geld

In de eerste plaats is november 2017 een gelukkige maand als het om geld gaat.

De Zon-Venus-Jupiter verbinding vanuit Ram’s 8e huis belooft extra inkomen of andere vormen van materiële winst, met name vanaf de tweede week van november. Deze kunnen voortvloeien uit verschillende samenwerkingen of partnerschappen, cadeaus, sponsorships, erfenissen, niet-terugbetaalbare fondsen, onderhandelingen met een bank of een andere financiële instelling, contacten met zakelijke omgevingen enzovoort – dus vanuit andere bronnen dan de huidige.

Tijdens deze periode spelen samenwerkingen een belangrijke rol in het professionele leven van de Ram en het verbeteren van het inkomen. Geluk is vooral aan de kant van de werkzaamheden die verband houden met onderzoeken, studie, onderzoek, dieper betekenissen, communicatie en reizen of afstanden.

Gezondheid

In november 2017 ben je niet in de beste vorm als het gaat om vitaliteit, maar omdat je vanuit je eigen natuur hiervan al meer dan anderen hebt, kom je hiermee wel toe zolang je een en ander zorgvuldig beheert.

Over het algemeen is het allemaal aan jou – en als er iets misgaat, heb je het toch een beetje over jezelf afgeroepen. Je moet ruzie, overmaat en conflicten vermijden.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_stierStier

Je bent jarig tussen 21 april en 21 mei.

November 2017 komt met aantrekkelijke aanbiedingen: in Stier’s huis van koppels staan de Zon en twee gunstige planeten – Venus en Jupiter. Bovendien is Venus de planeet van de liefde en Stier’s eigen heerser. Deze configuratie is zeer veelbelovend als het gaat om geluk in de liefde of huwelijk, geluk en harmonie in de relatie.

Het is een royale combinatie, maar aan jou wat je ervan maakt, want Stier’s heerser van het huis van koppels – Mars – ligt in een minder doeltreffende positie. Maar gezien het feit dat Mars een mooie verbinding met Venus maakt, ziet het ernaar uit dat er toch oplossingen komen zodat je er optimaal van kunt genieten.

Dus voor november word je hele goede kaarten bedeeld, maar het is aan jou hoe je ze speelt. Misschien moet je meer gedurfd en vastberaden dan anders zijn.

Loopbaan en Geld

Mars staat in Stier’s huis van werk en vormt een moeilijke verbinding met Pluto, wat betekent dat november 2017 een drukke maand is waarin je gedwongen wordt om onder druk te werken, en te maken krijgt met noodgevallen, crises, potentiële conflicten of andere problemen op het werk. In het beste geval is het gewoon extra moeite of ongemak verbonden aan bepaalde kleine storende factoren.

Omdat de heerser van Stier’s huis van werk – Venus – goed geconfigureerd is, is het uiteindelijke resultaat positief en kun je iets speciaals bereiken of een kans krijgen die je niet zag aankomen.

Samenwerkingen en partnerschappen zijn gunstig en productief gedurende november 2017.

Wat geld betreft zijn de tekenen goed, vooral als je je beslissingen baseert op strategisch denken.

Gezondheid

Het zou beter zijn om jezelf extra te beschermen tegen potentiële infecties en kleine ongevallen als gevolg van haast en onoplettendheid. Denk op een positieve- maar wel op evenwichtige manier!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_tweelingTweeling

Je bent jarig tussen 22 mei en 21 juni.

Met Mercurius – heerser van Tweeling – gelegen in het huis van koppels, is november 2017 een maand met de nadruk op relaties. Het leven als koppel wordt veel meer actief of je wordt meer actief in dat verband.

Je interesse in je betere helft (als je bij iemand bent) of bij het vinden van één (als je er nog geen hebt) komt vóór andere interesses. En dingen worden zichtbaarder in het laatste deel van de maand, wanneer de Zon ook in Tweeling’s huis van koppels ligt.

November 2017 kan je emotionele vervulling brengen met iemand met wie je werkt of verantwoordelijkheden mee deelt. Hoe dan ook, het lijkt erop dat er in november 2017 een verband bestaat tussen gevoelens en plichten. Het is niet uitgesloten om een affaire te krijgen met iemand van het werk.
Loopbaan en Geld

In november is Tweeling’s huis van werk zeer goed geconfigureerd. Deze maand gaan de Zon en de twee geluk planeten Venus en Jupiter hand in hand om een verbinding te maken welke astrologen de best mogelijke conjunctie noemen.

Jupiter is Tweeling’s heerser van het huis van carrière, en Mars, de heerser van Tweeling’s huis van werk, staat ook in een geluk huis. Verwacht dus een aantal belangrijke professionele prestaties (erkenning, kansen, enzovoort) of verwacht met veel plezier te werken wat ook nog met goede resultaten wordt beloond of je een andere vorm van tevredenheid geeft.

Samenwerkingen zijn belangrijk voor Tweelingen gedurende november 2017.

Gezondheid

Met Mars in je huis van instincten en sporten, zal je genieten van een goede fysieke vorm en veel seksuele vaardigheid.

Maar Mars maakt een moeilijke verbinding met Pluto, en de interactie van Mercurius – heerser van je eigen teken – met Saturnus is niet zo’n goed teken. Anderzijds, kun je vertrouwen op uitstekende banden met de medische wereld, en zullen activiteiten die verband houden met gezondheid succesvol zijn.

Je kunt deze maand wellicht oplossingen vinden voor een ouder probleem.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_kreeftKreeft

Je bent jarig tussen 22 juni en 23 juli.

Gedurende november 2017 staat Kreeft’s huis van plezier vol met plezier!

Hier schijnt de prachtige Zon in al zijn glorie, samen met de sensuele Venus en ook Jupiter. En aangezien Venus en Jupiter de twee geluk planeten van het zonnestelsel zijn, kunnen ze alleen maar goede dingen doen als ze samen zijn!

Het is een gunstige tijd voor dating, het starten van een liefdesverhaal, of misschien een aantal discrete affaires of one-night-stands, waarvan de herinneringen nog lang nasmeulen.

Nu kun je nieuwe erotische sensaties ontdekken die je nooit eerder ervoer.

Aan de andere kant staan de planeten in november 2017 voordelig voor kinderen en vruchtbaarheid.
Loopbaan en Geld

Met Mercurius in Kreeft’s huis van werk, zijn informatie, communicatie en reizen de belangrijkste ingrediënten van het professionele leven in november 2017.

De Zon, Jupiter en Venus bevorderen artistieke creativiteit en expressie, entertainment en sport, promoties, publiciteit, of op welke manier dan ook je talenten tonen.

Voor Kreeften heeft november ook een meer down-to-earth dimensie die te maken heeft met vastgoed, erfgoed, familiebedrijf, thuiswerken, het huis.

Geld komt aan de ene kant van intensieve inspanningen, anderzijds van geluk. Je gaat door tenminste één omstandigheid waarin je op de juiste plaats op het juiste moment staat om aanzienlijke winst te behalen.
Gezondheid

Gedurende november 2017 ben je in topvorm: de Zon, Venus en Jupiter (in Schorpioen) vormen een mooie verbinding met de inheemse Zon van Kreeften.Je bent vol energie, in de stemming om te sporten, seks te hebben en te reizen. Je moraal is hoog en je kijkt naar de toekomst met optimisme.

Er zijn ook spannende momenten, omdat Mars op zijn beurt een gespannen aspect maakt met Kreeft’s Zon, maar je komt er gemakkelijker door dan je vroeger deed.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_leeuwLeeuw

Je bent jarig tussen 24 juli en 23 augustus.

Mercurius wordt in november 2017, gelegen in Leeuw’s erotische huis, op experimenten en onheil gebracht. Die zou namelijk graag iets opwindends willen doen, maar zonder het hoofd te verliezen. De echte passie en wilde momenten komen pas door tijdens de tweede helft van de maand, wanneer de Zon ook in Leeuw’s huis van erotiek verschijnt.

Maar daarnaast is november 2017 bijzonder genereus, warm en beschermend voor de familie en thuisfront van de Leeuwen. Venus en Jupiter beloven geluk en vervulling met betrekking tot huis, ondersteuning van ouders, en cadeaus of mooie en waardevolle overnames voor het huis.

Gedurende de eerste helft van de maand is intimiteit beter dan ooit voor jou, dus kun je gewoon thuis blijven met je geliefde.

Loopbaan en Geld

Met Jupiter en Venus in Leeuw’s 4e huis, is november 2017 een goede maand om een huis, kantoor of commerciële ruimte te kopen of te huren. Het is ook goed om een appartement, huis of hoofdkantoor te regelen, te renoveren of te verbeteren. Misschien zelfs om een stuk grond te kopen of, in een simpeler vorm, meubels, een koelkast, een wasmachine of een ander langdurig gebruiksartikel.

Maar de meest winstgevende investeringen zijn die in esthetisch waardevolle (erfgoed)artikelen zoals: kunst, antiek, enzovoort.

Professioneel, is november goed om op te staan voor iets, voor het houden van conferenties, debatten, of voor krachtige intellectuele inspanningen.

Alles draait deze maand om actie, veel beweging en reizen.
Gezondheid

Leeuw’s vorm is vrij goed tijdens de eerste helft van november 2017 en heel erg goed tijdens het laatste deel. Maar stress kan je wat ongemak brengen. Met Mars in Leeuw’s huis van de gemoedstoestand, zou er sprake kunnen zijn van prikkelbaarheid en ongeduld, en een hoger risico op ongelukken of verwondingen als gevolg van onzorgvuldigheid, spoed, snelheid of impulsiviteit.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_maagdMaagd

Je bent jarig tussen 24 augustus en 23 september.

Spreken en reizen … emotie en vreugde, dat zijn de combinaties voor de Maagd in november 2017!

Gedurende deze maand is Maagd’s heerser van het huis van de koppels – Jupiter – in het huis van communicatie en beweging en wordt deze vergezeld door de Zon en vooral door Venus. Het is een intens voordelige combo en kan resulteren in verklaringen van liefde, warme en sensuele berichten, en succes in onderhandelingen.

Je kan voor de liefde reizen of iemand ontmoeten die veel voor jou betekent.

Maar deze configuratie heeft ook een potentiële val: je kan ten prooi vallen aan valse beloftes, of je zou beloftes kunnen maken die niet in contact zijn met de realiteit.

En nog een ding: je mag geen geld en amoureuze belangen vermengen.

Buiten dat is alles meer dan goed.
Loopbaan en Geld

De doorgang van het trio Zon-Venus-Jupiter door het 3e huis van de Maagd brengt succes in intellectuele bezigheden, creatief of schriftelijk werk, of het verzamelen, verwerken en doorgeven van informatie.

Je kunt je eigen succes creëren, vooral als je tekent, een instrument speelt, tennis speelt, kleding of juwelen verzamelt of omgaat met andere dingen die veerkracht vereisen.

Schrijven, mondelinge uitdrukkingen en onderhandelingen worden in november 2017 extra begunstigd.

Je bent actief als het gaat om geld; je voelt de noodzaak om inkomsten te genereren, te verkopen, of op een of andere manier je inkomsten verhogen, maar er is kans om te snelle beslissingen te nemen.

Je kunt je beter niet bezig houden met speculatie. Pogingen om snel en makkelijk geld te verdienen kunnen leiden tot verlies.

Gezondheid

Je bent in een uitstekende stemming, vol vertrouwen en optimisme, grappig en in voor een goede tijd. Je voelt je goed in je eigen hoofd, en dat is belangrijk. Wanneer je moraal hoog is, versterkt dit je immuniteit en uithoudingsvermogen van je lichaam.

Aan de andere kant is Mercurius – heerser van de Maagd – op weg naar Saturnus, heerser van je huis van ziekten, en dat is niet echt een goed ding. Je moet voorzichtig zijn, vooral in het laatste deel van de maand.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_weegschaalWeegschaal

Je bent jarig tussen 24 september en 23 oktober.

Gedurende november 2017 loopt Weegschaal’s heerser van het huis van koppels door het teken Weegschaal, wat betekent dat de liefde op je weg komt, naar je op zoek is en op je wacht. Het enige wat je hoeft te doen, is omzichtiger rond te kijken en de signalen te ontvangen die op je pad worden gestuurd.

Je kan wellicht een beweging maken die meer op jezelf gericht is, omdat Mars zijn ding doet en actie vraagt, maar het is meer om je interesse te trekken, en je misschien op een subtielere manier te verleiden.

Of je nu in een relatie bent of wilt zijn, dingen die verband houden met het liefdesleven staan in november 2017 centraal. Communicatie, gezamenlijke standpunten en intellectuele compatibiliteit zijn nog steeds belangrijk om dingen goed te kunnen doen. Geld is ook relevant.

Loopbaan en Geld

November is een dynamische maand voor de carrière van Weegschalen, en – nog belangrijker – zeer productief.

Mars ligt in Weegschaal en heeft grote plannen, is vol energie, en brengt je naar initiatieven en beslissingen. Doelstellingen zijn ambitieus en competitief.

Gedurende november 2017 word je aangetrokken door uitdagingen en heb je de juiste stemming om de eerste stap in een nieuwe richting te nemen. Je gedachtegang is dat van een vechter – van een winnaar.

In Weegschaal’s huis van geld en waarden, vindt nu een explosie van nuttige energie plaats. De Zon, Venus en Jupiter slaan de handen ineen om voor voorspoed te zorgen. Meer geld komt naar je toe, je maakt winstgevende transacties, en niet alleen één keer, het geluk staat aan jouw kant.

Maar eerlijk is eerlijk, je bent deze maand ook in een stemming van “big spender” …
Gezondheid

Je bent in uitstekende vorm gedurende november 2017. Mars geeft je kracht, de wil, en onmiddellijke reacties.

De energie die Mars je verleent, is aanzienlijk, dus het moet worden besteed aan krachtige activiteiten. Anders kan het verkeerd gaan, ongeduld genereren, prikkelbaarheid, en in sommige gevallen, zelfs risico op letsel.

Je zou niet te snel moeten handelen; wees voorzichtig en vermijd overmaat.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_schorpioenSchorpioen

Je bent jarig tussen 24 oktober en 22 november.

In november 2017 hebben Schorpioenen een heel goede reden om te denken dat ze de gelukkigste mensen op de wereld zijn.

Venus – de planeet van de liefde – is in dit geval ook de heerser van het huis van koppels – en loopt door Schorpioen en maakt daarbij een prachtige combinatie met Jupiter, de Grote Weldoener. Er kan geen betere combinatie zijn als het gaat om liefde, vrolijkheid en de vreugdes van het leven!

Nu is het tijd om een nieuwe relatie te starten, om de huidige te versterken, om te overwinnen of terug te komen met iemand.

De sterren staan aan je kant in november 2017, dus reik uit naar je hart en nadat je ziet wat je verlangt – ga ervoor! Want de kansen zijn nu uitstekend om te krijgen wat je wilt.

Loopbaan en Geld

Tijdens de eerste helft van november is de Zon – leider van Schorpioen’s huis van carrière – precies in Schorpioen. Het is een goed teken dat een tijd voorstelt waarin je kwaliteiten uitblinken, je inspanningen worden gewaardeerd en je kansen op succes verbeteren.

Jouw ambitie en het verlangen om een machtspositie of opdracht te krijgen, verhogen zich en motiveren je om het beste te geven. Maar tegelijkertijd wordt je ook door geluk geholpen: ook gepositioneerd in Schorpioen geven Venus en Jupiter je de beste kansen en creëren omstandigheden die succes aantrekken.

Wat het geld betreft, is het nieuws goed: Venus en Jupiter zijn zeer gul in november 2017! En je zou dit zelf ook naar anderen kunnen zijn.

Gezondheid

Je moraal is uitstekend. Je bent hongerig om je leven te leven, plezier te hebben en te socialiseren. Je kijkt naar dingen door een rooskleurige bril en niets lijkt te moeilijk. Je hebt ook genoeg energie, dus er is niets te klagen.

Maar de andere kant van de munt is de neiging tot overmaat en risico van infectie, ontsteking of zelfs een hersenschudding.

Tijdens november staat Mars – heerser van Schorpioen – niet echt goed. Het zou beter zijn om deze maand zeker op het rechte pad te blijven.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_boogschutterBoogschutter

Je bent jarig tussen 23 november en 21 december.

Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels – komt op 5 november 2017 in Boogschutter, vol goede bedoelingen. Het maakt je meer geïnteresseerd in een relatie of in je partner, stimuleert je om meer intimiteit te zoeken, en om meer allerlei dingen samen met je betere helft te willen doen.

Boogschutter’s bekende voorliefde voor onafhankelijkheid wordt nu vervangen door de behoefte aan samenhorigheid, samenwerking en begrip.

Aan de andere kant kan je door een tijd gaan waarin je jouw liefdesleven met meer aandacht onderzoekt en het is zeer waarschijnlijk dat dit tegen het einde van de maand zal leiden tot een conclusie of een beslissing.

Maar november 2017 heeft ook een kant die over potentieel geluk spreekt dat verborgen kan zijn, misschien zelfs verboden.

Loopbaan en Geld

Met Mercurius in Boogschutter, wordt november 2017 een interessante maand waarin je beweegt, praat en veel ontdekt. Het is een gunstige tijd voor intellectuele bezigheden, schrijven, toespraken, reizen en handel. Je kunt ook jouw uitstekende behendigheid of flexibiliteit voor je werk inzetten.

Er is meer interesse in hoe goed je carrière gaat en, net als bij relaties, kunnen dingen leiden tot een analyse die tot een beslissing kan leiden.

Je bent enthousiast over collectieve activiteiten, je wordt betrokken bij dingen die verband houden met een bijeenkomst, het publiek – en je kan zelfs de rol van de leider in een groep spelen.

In november gaat het goed met geld, en hangt dit af van professionele beslissingen. Maar geluk heeft ook zijn rol – op een positieve manier gelukkig!

Gezondheid

Met de Zon in het 12e huis, gedurende de eerste helft van november 2017, is de energie van de Boogschutters iets lager, en is het lichaam ook niet zo sterk.

Je moet meer rusten en meer ontspannen en meer controle uitoefenen over je tendensen naar excessen en verslavingen.

Gedurende de laatste helft verbetert je vorm zichtbaar

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_steenbokSteenbok

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari.

Venus – Steenbok’s heerser van het huis van liefde en erotiek – loopt door het gepassioneerde teken Schorpioen en is gelegen in een gunstig huis en in goed gezelschap van Jupiter, het Grotere Voordeel! Dus het lijkt erop dat november 2017 voor de Steenbokken op emotioneel en sensueel gebied veel te bieden heeft.

Amoureuze kansen worden meestal begunstigd door intense socialisering, waardoor je je betere helft kunt ontmoeten bij het bijwonen van een bepaalde gebeurtenis die veel mensen verzamelt, en die gedreven zijn door dezelfde interesses, doelen of dezelfde vreugde delen om tijd te spenderen met anderen.

Reizen, communicatie over lange afstanden, contacten met vreemdelingen of in het buitenland en gemeenschappelijk intellectueel-culturele activiteiten zijn ook erg belangrijk.

Loopbaan en Geld

In november 2017 maakt Mars golven in het carrièrehuis van de Steenbok: je ambitie, de wil om te slagen en de competitieve geest groeien. Je neemt initiatief, voelt de noodzaak om te handelen, en om compromisloze beslissingen te nemen.

Aan de andere kant, als je overdrijft, of als de door Mars aangevuurde energie niet goed gekanaliseerd is, kan je in conflict komen met hoger autoriteiten of betrokken raken bij professionele incidenten. Om deze conflicten te voorkomen, moet je eerlijke doelstellingen voor jezelf neerzetten en eerlijk vechten en geduld hebben om iets te bereiken!

Wat geld betreft, brengen de gewone bronnen van inkomsten je geen bijzondere voldoening in november 2017, maar kun je wellicht profiteren van aanzienlijke winst uit andere bronnen: vrienden, beschermers, fans, diverse netwerken, collectieve acties of openbare evenementen.

Gezondheid

De fysieke hulpbronnen van de Steenbokken zijn in november 2017 enigszins beperkt, en ook in de laatste helft zijn gezondheidsproblemen niet uitgesloten.

Om complicaties te vermijden moet je jouw reserves op een goede manier beheersen en voldoende rusten. Je kunt je batterij opladen door naar buiten te gaan en ondersteuning krijgen wanneer je dat nodig hebt.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_watermanWaterman

Je bent jarig tussen 22 januari en 19 februari.

Van de twee Weldoener planeten – Venus en Jupiter – komt een gelukwens naar Waterman’s heerser van het huis van koppels, de Zon, gedurende de eerste helft van november 2017. Het is alsof dingen net als in een sprookje, rechtstreeks op jouw pad naar geluk worden gezet. Maar er is ook wat welwillendheid vanuit jou nodig, wat ontvankelijkheid, wat flexibiliteit.

Als je dingen vanuit een andere hoek kijkt, gaat het liefdesleven van de Waterman samen met het professionele leven, of sociale status. Doelen zijn nogal groot, ambitieus en gestelde eisen hoog.
Voor veel Watermannen is er kans op een gezamenlijke prestatie of dat je partner succes bereikt.

De laatste helft van november 2017 is neutraler, maar ook meer ontspannen.

Loopbaan en Geld

November is de maand van het maximale geluk voor de Waterman op sociaal-professioneel gebied, omdat de Zon, Venus en Jupiter in Waterman’s carrièrehuis zijn.

Bazen zoals jij en hoger geplaatsten begunstigen je, verbindingen helpen je binnen hogere kringen te komen, en je persoonlijke charme, talent en creativiteit stuwen je vooruit.

Maar naast de hand van geluk staan je inspanningen om tot een niveau te klimmen die je toelaat om autoriteit, respect, prestige, en bekendheid te krijgen. De combinatie van geluk en persoonlijkheid en hard werken is onovertroffen en brengt je het langverwachte succes.

En omdat de twee begunstigden, Venus en Jupiter, in Waterman’s carrièrehuis staan, goede aspecten maken met Neptunus – die in je huis van geld ligt – zal november 2017 royaal en praktisch zijn en duidelijke resultaten brengen die in getallen zijn uit te drukken.

Gezondheid

Je bent in een goede vorm, en wat het functioneren betreft, lijkt het lichaam niet te veel problemen te geen. Maar de geest doet dat wel!

Er is een mentale spanning – veroorzaakt door een gespannen verbinding tussen Mars-Uranus – dat kan leiden tot irritatie, ongeduld, besluiten over uitslag, of risicovolle acties.

Reizen en vervoersmiddelen moeten gedurende november 2017 met zorg behandeld worden.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_vissenVissen

Je bent jarig tussen 20 februari en 21 maart.

Met Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – samen met Saturnus gelegen in het huis van carrière en prestige, worden in november 2017 problemen in verband met het leven als koppel iets gevoeliger of officieel, of kan het te maken hebben met je beroep of sociale status.

In het laatste deel van de maand kan de feitelijke ontmoeting tussen Mercurius en Saturnus in sommige gevallen leiden tot ongeluk, een uitdaging, frustratie, en in anderen gevallen tot een vorm van bewustzijn of het nemen van een beslissing.

Maar er zijn ook gebieden waar de liefde volledig bloeit, zoals intellectuele, culturele of spirituele compatibiliteit, verre plaatsen of de online omgeving.

Reizen hebben amoureus potentieel of worden gemotiveerd door liefde.

Loopbaan en Geld

Omdat Mercurius door Vissen’s huis van carrière loopt, is er in november 2017 meer beweging dan gebruikelijk op het gebied van beroep en communicatie en kan het verband houden met intellect, leren en informatie.

Geestelijke vaardigheden manifesteren zich uitstekend op abstract, speculatief of creatief niveau, waar ze tot vervulling kunnen leiden. Dat komt doordat de heerser van het huis van werk van de Vissen – de Zon – samen met de twee geluk planeten, Venus en Jupiter, in het 9e huis staan. Dit huis gaat over de wereld van hoger leren, wetenschap, cultuur, enzovoort.

Reizen brengen succes en winst, of geluk kan afkomstig zijn van verre plaatsen.

Je bent erg actief als het gaat om geld en je kunt je inkomen verbeteren, maar alleen op voorwaarde dat je niet overhaast of risico’s neemt.

Gezondheid

Je bent in redelijk goede vorm.

Maar je stemming zou kunnen fluctueren, van onrust die afkomstig is van de positie van Mars in je huis van angst, obsessies en fobieën, tot opwindende blije buien die voortvloeien uit de doorvoer van Venus die in de nabijheid is van Jupiter – de traditionele heerser van Vissen.

Je zou deze maand tijd moeten nemen om echt te relaxen.


Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

test