Datingtips met de sterrenbeelden!

Als het om de liefde gaat kijken we natuurlijk naar de stand van Venus. Wat is haar huidige positie aan de hemel en wat betekent dit voor jouw Sterrenbeeld.
Voor de datingtips kijken we naar de eigenschappen van het Zonneteken (Sterrenbeeld) van diegene met wie je date. Je Zonneteken zegt namelijk veel over je karakter en wie je bent. Los van Venus haar reis door de Zodiak, neemt je date in eerste instantie zijn/haar persoonlijkheid mee op date. We hebben dan ook de datingtips gebaseerd op het Sterrenbeeld van je date.
Naast iemands Zonneteken zijn de persoonlijke Venus en Mars stand op het tijdstip dat je geboren bent, zeer bepalend hoe jij je als man of vrouw opstelt, en nog voornamer wat je zoekt en aantrekkelijk vindt in een partner. Dit kan weleens zeer tegengesteld zijn met je eigen aard!

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


 

 

Horoscoop_Ram_klein(150px)

Ram (21 maart t/m 20 april)

Dating tips met een Ram

Een date met een Ram kan een vrolijke en snelle  rit zijn! Altijd enthousiast, een Ram is een onafhankelijke, zelf-gedreven en avontuurlijk persoon. Echter, het bijhouden van de snelle en impulsieve manier van hun levensstijl kan een hele opgave zijn voor sommigen. Deze extraverte ziel heeft uitdagingen en moeilijke doelen nodig om gemotiveerd en opgeladen te blijven. Als je aan het daten bent met een Ram, houd dan in gedachten dat je gesprekken voert over onderwerpen die te overzien zijn. Gesprekken over onderwerpen zonder eind, zijn not-done zoals; politiek, armoede, terrorisme, en de opwarming van de aarde, daar knappen ze op af, big time. Bespreek feestlocaties, de verschillende dj’s, muziek, avontuurlijke reizen en dat soort dingen en zie hoe enthousiast je Rammen-date je zijn waardevolle input geeft. De Ram wordt zeker aangetrokken tot mensen die moeilijk te krijgen zijn, of hun eigen uitgesproken mening hebben. Neem de emoties wel serieus bij een Ram, anders zijn hun gevoelens snel gekwetst en het ego geraakt. Ze worden graag bewonderd om hun persoonlijkheid, dat krikt het ego enorm op! Uitgebreid een 4 gangen menu in een 3 sterren restaurant is met de snelle en vaak ongeduldige ram misschien niet de beste keus voor een eerste date…. Een avondje in de bowlinghal of op de kartbaan is waarschijnlijk een treffer!
Rammen zijn de mensen, die graag midden in het avontuur staan. Zij zijn het meest extreem van alle dierenriemtekens en het is moeilijk om met hen een middenweg te gaan. Het moet intens gepassioneerd zijn en er moet een duidelijke interesse zijn in iemand of anders ben je de Ram alweer kwijt!
De beste match voor de Ram zijn de Leeuwen en de Stieren; en hoewel de meeste zodiac tekens  geen compatibiliteit vinden met hun eigen teken, doet Ram dat wel. Vandaar dat zelfs Rammen fabelachtig kunnen opschieten met andere Rammen.

Naar boven

 


 

Horoscoop_Stier_klein(150px)

Stier (21 april t/m 21 mei)

Dating tips met een Stier

Een Stier houdt ervan om dingen langzaam aan te pakken, zeker als het om zaken van het hart gaat. Dus, niet overhaasten en teveel druk uitoefenen als je date een Stier is. Wees geduldig! Deze hardnekkige maar gevoelige en verstandige zielen voelen zich thuis, als ze met mensen samen zijn die ze aan het lachen maken. Hoewel ze van nature heel vastberaden en koppig zijn kan de Stier heel discreet zijn. Als je met een Stier op het amoureuze pad wilt gaan, luister dan naar hun ideeën en toon interesse in hun succes en toekomstplannen. Down to earth en praktisch van aard, veracht de Stier opschepperige en overenthousiaste mensen, en wil daar al helemaal niet mee op date. De Stier waardeert financiële stabiliteit en emotionele veiligheid boven alles. En ze houden niet van mensen die de goede dingen van het leven voor lief nemen. Zij geloven in het zelf verdienen ervan, en dan weten ze dit te waarderen! Dus, als je hunkert naar avontuur, vooral op de meest serieuze gebieden, en de neiging hebt om je geluk op de proef te stellen dan is het erg onwaarschijnlijk dat je met een Stier als minnaar je partner in crime hebt gevonden. Als je luxe en passie zoekt dan zijn vind je onder de Stieren de ware liefhebbers.
Als aanbidder van luxe en passie, zijn Stieren uitstekende  trouwe lovers. De Stieren zijn het meest compatibel met Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.

Naar boven

 


 

Horoscoop_Tweelingen_klein(150px)

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Dating tips met een Tweeling

Praten maar dan praten met inhoud en logica – dat is de sleutel om indruk te maken op een Tweeling. Zorg voor intellectuele stimulatie om de spraakzame en goed geïnformeerde Tweelingen geïnteresseerd te houden in jou en in de relatie. Boeiende gesprekken en gezonde debatten zullen je helpen om een blijvende indruk te maken op de Tweelingen geest. En geloof me, met een Tweelingen date is de eerste indruk ook meestal de laatste indruk! Kortom, fris je kennis op en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, als je date een Tweeling is. Een date met een Tweeling is als een buddy, zoals de meeste onder hen, hebben ze een informele aard en zijn die relaties meestal niet als een typisch vriendin en vriendje relatie. Dat wil niet zeggen dat ze onoprecht zijn, maar in het openbaar zijn ze van de rede en woord! Laat ze op geen enkele manier blijken dat ze een deurmat zijn, want ook al zullen ze zich daar niet verbaal in uitdrukken, ze zoeken eigenlijk emotionele veiligheid en vragen loyaliteit van de partner. Als je hen niet kunt voorzien van deze primaire behoefte dan zullen ze zich spoedig in een nieuw avontuur storten. Tweelingen willen graag een gelijke treffen die hun keer op keer weet te boeien, dan vlamt de passie op en zal de chemie alleen maar toenemen!
Bekend om hun inherente dualiteit, is de tweeling over het algemeen een vrijgevochten geest en geniet van de mate van vrijblijvendheid en vrijheid in een relatie! Hoewel het op zijn tijd een beetje eng kan zijn, zijn de Tweelingen erg leuk en avontuurlijk. Tweelingen zijn het meest compatibel met Waterman, Weegschaal, Leeuwen en Rammen.

Naar boven

 


Horoscoop_Kreeft_klein(150px)

Kreeft (23 juni t/m 21 juli)

Dating tips met een Kreeft

Als het gaat om het land van gevoelens en uitdrukkingen zijn Kreeften de ware inheemse bevolking hier. Ze zijn een grote vangst in de liefde, vooral als je een tedere, trouwe partner zoekt. Weliswaar emotioneel maar ook “fun loving”. Wanneer het gaat om het versieren van een Kreeft, zorg dan dat je je emoties goed demonstreert aan je verlegen en introverte Kreeft die niet zo snel uit zichzelf geneigd is te openen. Maak je ware bedoelingen in het begin meteen duidelijk, ook als het voor jou enkel een ongedwongen date in je agenda is, en niet een lange-termijn relatie. Doe je dit niet dan zal je deze zeer gevoelige persoon enorm kwetsen. Wees oprecht en overlaad ze met oprechte complimenten, als je op de lange termijn uit bent. Valse gebaren van liefde en genegenheid vallen nooit goed bij de Kreeft, omdat ze instinctief weten wanneer iemand nep is. De angst voor het krijgen van pijn is zo sterk in een Kreeft dat ze meestal veel tijd nodig hebben om open te stellen. Ze houden liever van een veilige afstand, totdat ze een besluit hebben genomen. Dit kan arrogant of temperend overkomen, maar is zelden zo bedoeld. Je moet zorgvuldig vertrouwen en respect bouwen in de relatie, als je de Kreeft emotioneel wilt laten openstellen. Veiligheid is een kwaliteit die ze echt zoeken in een partner. Last but not least, als het gaat om vitale en onderlinge relatie beslissingen, nooit hard pushen bij je Kreeft stuurman. Respecteer het feit dat ze tijd en privacy nodig hebben.
Net als het stromende water, zijn de Kreeften emotioneel en liefhebbend tegelijkertijd. Hun zachtheid is bekend en ze zijn het meest compatibel met Vissen, Schorpioenen en Maagden.

Naar boven

 


Horoscoop_Leeuw_klein(150px)

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Dating tips met een Leeuw

Een date met een Leeuw is tegelijkertijd een uitdaging en een hoop plezier. De charmante en verleidelijke Leeuw, houdt ervan als mensen hen vertellen hoe geweldig ze zijn. Met andere woorden, ben expressief in je bewondering en je krijgt je date tevreden en gelukkig! Wanneer je te egoïstisch of te stil bent om de waardering van de fijne kwaliteiten van de Leeuw te erkennen, zal de relatie niet gaan werken. Daarbij zorg je met een gezonde dosis humor en een slimme en snelle geest de Leeuw goed te vermaken en zal hij graag in je gezelschap zijn.
Wil je de Leeuw voor altijd bij je hebben, dan geef je hem of haar altijd het beste van het beste!
Zij geloven trouw dat ze alle aandacht verdienen, en zullen nauwelijks genoegen nemen met iets minder dan buitengewoon of bijzonder. Echter, in de loop van je date, is het waarschijnlijk dat de Leeuw een salvo van vragen naar je zal afvuren, waarschijnlijk uit het niets. Dit is niet om je te beledigen, want ze doen het om, je weet wel, de echte jij, beter te leren kennen, en daarmee om hen te verzekeren dat je precies hetzelfde pakket aan de binnenkant, als aan de buitenkant bent.
Een van de meest flamboyante tekens van de dierenriem! Koester de Leeuw’s liefde met volle aandacht en ze zijn ze de warmste wezens die je ooit zal ontmoeten. Het maakt ze uitstekende lovers en met deze kwaliteiten zijn ze het meest compatibel met de volgende tekens van de dierenriem: Boogschutters, Rammen, Weegschalen en Maagden.

Naar boven

 


Horoscoop_Maagd_klein(150px)

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Dating tips met een Maagd

Hoewel Maagden in eerste instantie misschien koud en afstandelijk lijken, is de Maagd eigenlijk heel gevoelig en aanhankelijk. Deze eigenschap van hen maakt hen heel voorzichtig als het gaat om relaties en tevens heel realistisch. Dus vergeet niet dat ze hun eigen zoete tijd zullen nemen om zich open te stellen, je te vertrouwen en zelfs om je beoordelen. Vandaar dat je, als je aan het daten bent met een Maagd, het nodig zal hebben om geduldig te zijn en te wachten totdat de dingen op zijn plaats vallen om de relatie sterker te maken. Niet bekend als diegene die hun emoties makkelijk naar buiten brengen, leidt de Maagd graag een voorspelbaar leven, en zoekt daarom onbewust naar een metgezel die niet te impulsief of onvoorspelbaar is. Als je op een Maagd indruk wilt maken, ben er dan klaar voor om diep te praten over een verscheidenheid van onderwerpen, en er ook voor te zorgen dat de gesprekken een logische noot bevatten. Opgeleide, intelligente, goed opgevoede en onafhankelijke mensen trekken de Maagd het meest aan. Echter, betekent dit niet dat je akkoord hoeft te gaan met elk klein ding dat ze zeggen. Integendeel, analytisch en intellectueel dat Maagden zijn houden ze juist van gezonde discussies en debatten. Dus je standpunt en adviezen worden gerespecteerd en gewaardeerd.
Een vat vol emoties dat zich aan de buitenkant koel houdt! Ze zijn voorzichtig en realistisch wanneer het om relaties gaat …De bekendste matches voor Maagden zijn: Steenbokken, Stieren, Kreeften en Schorpioenen.

Naar boven

 


 

Horoscoop_Weegschaal_klein(150px)

Weegschaal (23 september t/m 23 Oktober)

Dating tips met de Weegschaal

De mensen geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal zijn populair bij de leden van het andere geslacht. Hun charmante, behulpzame en gevoelige natuur speelt een belangrijke rol in hun populariteit. In feite is er een grote kans dat je je voor het eerst tot hen aangetrokken voelde vanwege deze zeer opvallende kenmerken. Als je date een Weegschaal is, zorg er dan voor dat ze zien dat je echt in ze bent geïnteresseerd en dat je ze zeker beter wil leren kennen. Stel ze vragen over hun werk, hobby’s, hun dromen en doelen, de manier van leven en geef ze tussendoor complimentjes. Je zult zien hoe de spraakzame Weegschaal geniet van het gesprek c.q. afspraakje. Wordt niet te persoonlijk, dat komt later wel, eerst de ditjes en datjes, het aftasten en geanimeerd praten, en wanneer ze het niet verwachten geef je ze nog een complimentje, dat geeft ze het gevoel van geliefd en gewenst te zijn. Weegschalen houden van mooie en zachte dingen, dus agressie, conflicten en confrontaties lopen ze hard voor weg.  Deze zeer romantische en gepassioneerde zielen verlangen wel naar een partner die sterk, ambitieus en beslissend is. Daar de Weegschaal confrontaties uit de weg gaat, lijken het behoorlijke twijfelaars, vandaar dat ze die eigenschappen graag in hun partner zien. Ben dus sterk maar wel op een zachte manier, en houd vooral woede of uitbarstingen in toom, als je er naar uit ziet om deze relatie een kans van slagen te geven.

Net als de echte Weegschaal mag je de Weegschalen onder ons zien als mensen in balans. Ze zijn vaak het meest stabiel van alle dierenriemtekens. De Weegschaal wordt begeleid door de planeet Venus, die voor liefde en affectie staat; dat maakt ze vaak natuurliefhebbers en zijn ook vaak in voor een feestje met vrienden. De Weegschalen kunnen het best opschieten met Tweelingen, Watermannen, Leeuwen en Boogschutters.

Naar boven

 Horoscoop_Schorpioen_klein(150px)

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Dating tips met een Schorpioen

Ben echt – dat is de eerste en de belangrijkste voorwaarde waaraan je moet voldoen als je een onvergetelijke ervaring wilt met je Schorpioen date. Want de Schorpioen weet wanneer je doet alsof, in een poging om ze te imponeren, om hen te verleiden of om hen hun mening te laten uiten. De Schorpioen heeft de indringende behoefte om te weten wat er gaande is, dus vertel hen duidelijk wat je voelt; ze zullen zeker je standpunten in hoog aanzien houden, ook als ze niet overeenkomen met die van hen. Ze verwachten hetzelfde retour. Vergeet niet om je sluwe gevoel voor humor met de grootste zorg in te zetten bij een Schorpioen. De meeste van hen zijn te trots en onzeker om te lachen om zichzelf, of nemen alle schijnbaar onschuldige opmerkingen toch mee. Ook al is je Schorpioen date niet expressief, hierover zeuren maakt hen hoogst waarschijnlijk nog meer teruggetrokken. Probeer niet om ze uit hun comfort zone te trekken; ze zijn van nature geheimzinnig en sceptisch. Maar wees ervan gerust, de zeer intuïtieve en hartstochtelijke Schorpioen zijn sensuele partners, en je zalje altijd veilig rond hun stralende en energieke persoonlijkheid voelen. Als je de Schorpioen met slechts één woord moet beschrijven dan zou dit `mystiek` zijn. Geen enkel ander sterrenbeeld straalt aan enigma als de Schorpioenen doet. Ze zijn gedreven en loyaal, en verwachten hetzelfde van hun geliefde. Hoewel dit tot het obsessieve kan worden ervaren voor sommigen, is er er is geen andere manier voor de Schorpioen want de liefde is iets dat hen consumeert.

Schorpioenen zijn gedreven en loyaal, en verwachten hetzelfde van hun geliefde. De intensiteit van de Schorpioen kan alleen worden geëvenaard door de Vissen, Steenbokken, Maagden en Kreeften.

Naar boven


 

Horoscoop_Boogschutter_klein(150px)

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Dating tips met een Boogschutter

Rusteloos en avontuurlijk, Boogschutter houdt ervan te leren over nieuwe onderwerpen, het verkennen van verschillende plaatsen en culturen, het uitbreiden van zijn of haar horizon en kennis. Deel je ervaringen en praat vrij en onbehouwen over je wildste avontuur. Saaie gesprekken en mind games zijn een no-go als je date een vurige Boogschutter is. Ben direct, maar leg geen beslag op hun persoonlijke ruimte. Als je verstandig bent vermijd je onderwerpen als het vastleggen van de relatie en een eventuele planning voor de toekomst! Vooral in het beginnende stadia van jullie relatie is dit af te raden. Ben een echte vriend voor hen, verzeker ze ervan dat je ze niet probeert te binden of vast te leggen, haal ze niet weg uit hun onbetaalbare vrijheid, doe het langzaam aan en je zult de oogst binnen kunnen halen. Als je iemand bent die het verlangen om te leren en de waaghals die ze zijn, weet te stimuleren, dan zal het de Boogschutter niet veel tijd kosten om hals over kop verliefd op je te worden.
Boogschutter wordt vertegenwoordigd door de Centaur, en net als het mythische wezen, zijn zij degenen die streven naar kennis en avontuur. Met een levenslust die ongeëvenaard is, zijn ze ook het soort die van het buitenleven houden, dus zijn ze op zoek naar een partner met soortgelijke kenmerken. De tekens die het meest compatibel zijn met de Boogschutters zijn Rammen, Leeuwen, Watermannen en Weegschalen.

Naar boven

 


Horoscoop_Steenbok_klein(150px)

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Dating tips met een Steenbok

Kalm, verlegen, introvert en ambitieus, is de Steenbok waarschijnlijk de meest zorgvuldige, tedere partner in de hele dierenriem. Hoewel ze te voorzichtig kunnen zijn met het bekronen van iemand met hun kostbare liefde en toewijding. Dus, wees geduldig, tot het moment dat de Steenbok zich gewillig met alle vertrouwen laat vallen in je armen. De tevreden glimlach die je hiervoor in ruil zult krijgen maakt het allemaal waard. Als je iemand bent die met veel zorg de verantwoordelijkheden van het leven neemt, en een positief gezaghebbende houding hebt, dan zal de Steenbok je met liefde koesteren. En, als je eenmaal terecht deze gewaardeerde plaats in zijn leven hebt verdiend, zul je zien hoe met een verrassend gemak dit schijnbaar stille wezen verandert in een gepassioneerde en sensuele minnaar. De Steenbok kan conventioneel zijn, maar ze zijn slimme en intelligente mensen, en ze houden hun ogen gericht op diegene die hun test van liefde heeft doorstaan – wat in eerste instantie niet gemakkelijk is! Geboren onder een aarde teken, wordt de Steenbok snel geassocieerd met materiële voordelen. Hoewel ze alle vormen van kwaliteit waarderen, houden ze niet van iemand die overdreven is in het uiten van materiële rijkdom of zelfs iemand die bovenmatig extravagant is in zijn doen en laten.
De bekendste matches voor de Steenbokken zijn Maagden, Schorpioenen, Stieren en Vissen.


 

Horoscoop_Waterman_klein(150px)

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Dating tips met een Waterman

Grappig, slim, spraakzaam en niet te emotioneel, zo’n  Waterman trekt mensen vrij gemakkelijk aan. Maar één ding, zij nemen er echt de tijd voor om een indruk te krijgen en dan te vallen voor iemand. Vandaar dat, als je date een Waterman is, de kans groot zal zijn dat jullie niet beiden op dezelfde pagina zitten. Je doet er goed aan om in het begin niet te hard van stapel te lopen, want de Waterman besluit te wandelen in zijn eigen tempo! Als je zijn of haar aandacht wil vast houden, dan moet je in staat zijn om goed te communiceren en hun geest te stimuleren. Meer dan de uiterlijke schoonheid, zijn het de communicatieve vaardigheden van een persoon die op een Waterman de meeste indruk maken. Intellectueel en vriendelijk dat ze zijn, worden de Watermannen geboren om populair te zijn en hebben grote vrienden kringen. Nooit jaloers zijn, in het bijzonder over hun vriendschappen met de leden van het andere geslacht, omdat ze het zien als een grote rode vlag en je gelijk af kunnen wimpelen. Probeer hun te begrijpen in zijn of haar manier van kijken naar de dingen; je inspanningen zullen zeer gewaardeerd worden. Watermannen zijn grenzen- verkenners, met hun eigen rede en logica, niet altijd goed te volgen door omstanders.
Watermannen zijn bekend om hun eerlijkheid en hun mate van betrokkenheid als ze verliefd zijn en besluiten om de sprong te wagen. Open minded van nature, ga je met een Waterman op een reis van zelfrealisatie, en dit is wat ze heel spannend maakt. De beste match voor Watermannen zijn Tweelingen, Weegschalen, Boogschutters en de Rammen.Horoscoop_Vis_klein(150px)Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Dating tips met de Vissen

Beheerst door emoties en begaafd met onconventionele slimheid, zal een Vissen gemakkelijk je aandacht grijpen en spoedig niet meer weg te denken zijn uit je fantasieën. De charme van de Vis kan je nogal in de ban houden, vooral als je iemand bent die van interessante gesprekken houdt, je dromen bewerkstelligt wil hebben en je bezig houdt met de etherische kant des levens.
Vissen houden ervan om aan het lachen gemaakt te worden, ze willen zich beschermd voelen en waarderen je verzorgende en meelevende kant. Het zijn dagdromers, die vaak de neiging hebben om melancholisch te zijn. Vissen hebben de gave om zichzelf en anderen om hen heen zachtjes geaard te houden. Aan de andere kant, als je de zweverige Vis positief en aan de oppervlakte kunt houden, zullen de dingen in je voordeel hun wending nemen. Wanneer je de Vis het vertrouwen in het leven kunt schenken, dan zal deze Vis jouw leven een waar wonderland laten leven. De Vissen houden ervan om geleid te worden op hun weg voor hen, maar pas op dat dat geen dominantie wordt, want dat haten ze! Maak niet de fout om dit waterwezen te verstikken, want ze glibberen zo door je handen heen en zwemmen weg!
Dromers, zacht, meelevend en verzorgend, sterke idealen en een leugentje om er te komen, mag!
De beste match voor de vissen zijn Kreeften, Schorpioenen, Steenbokken en Maagden.

Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

test